Külföld
 Lengyelországi túra
Lengyelországi túra
Megrázó időutazás
Eredeti ár:
44 990 Ft
Kedvezményes ár:
35 990 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-20%
3 nap,
2 éjszaka
Reggelivel
1 felnőtt
aktív pihenés
túrázás
városnézés

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Lengyelország - Auschwitz – Krakkó - Megrázó időutazás!
  • 3 napos Buszos utazás 1 fő részére
  • Ellátás: Reggelis ellátás. Félpanziós felár: 10 000 Ft/fő/ 2 éj (büféjellegű vacsora).
  • Elhelyezés: Helyi szálloda. Egyágyas felár: 14 000 Ft/2 éj
  • PLUSZ+: Utazás busszal
  • PLUSZ+: szervezést és magyar nyelvű idegenvezetés

Az igénybe vétel feltételei:

  • Indulási időpont: 2020. 10.09-11.
  • Gyermekkedvezmény: 3. fő kedvezménye 3-ágyas szobában: - 6 000 Ft/2 éj
  • Az alapár nem tartalmazza: 
  • A belépők árát, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő). Fakultatív vacsora: 10 000 Ft/fő/2 éj. Fakultatív program Auschwitzba: 4 500 Ft/fő, belépő 3 900 Ft/fő
  • FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: [email protected] kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

A szálláshely bemutatása:

Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás az előleg- befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Pénzügy: Az Auschwitz-i fakultatív program: részvételi díja 4 500 Ft/fő, amely az utazási költséget, parkolást tartalmazza. Minimum létszám 20 fő. Auschwitz-i idegenvezetés a múzeum helyi idegenvezetőjével, audioguide és kötelező csoportos időpontfoglalás 3900/fő, mely összeget az idegenvezetőnek kell fizetni. Látogatás a Wieliczka sóbányában: 100 PLN. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Zlotyt hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A programok időrendi sorrendje változhat. Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkalhozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók. Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Biztosítás: ajánlott. Ez irodánkban könnyűszerrel megköthető. Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

További információk

-

Térkép