Aqua
Harkányi felfrissülés
Harkányi felfrissülés
Korona Hotel Termál***
Eredeti ár:
28 000 Ft
Kedvezményes ár:
19 900 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-29%
3 nap,
2 éjszaka
Ellátás nélkül
2 felnőtt
aktív pihenés
vízpart
parkoló
wifi

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Korona Hotel Termál***, Harkány
  • 3 nap / 2 éjszakás üdítő pihenés 2 fő részére 
  • Ellátás: Önellátás - Reggeli és félpanzió a szállodában kedvezményes áron igényelhető
  • Elhelyezés: Standard kétágyas szoba. Világos, fürdőszobás, TV-vel, hűtővel, telefonnal felszerelt szobában pihenhettek. A hotel közvetlenül a harkányi fürdő bejáratával szemben található
  • PLUSZ+: Ingyenes zárt parkoló
  • PLUSZ+: Wi-fi
  • TIPP!: 10% kedvezmény a Harkányi Gyógyfürdbe
  • TIPP!: 10% kedvezmény a Siklósi Thermal Spa -ba

Az igénybe vétel feltételei:

  • Felhasználható: 2021.03.01-04.30-ig a szabad helyek függvényében, előre egyeztetett időpontban
  • Kérünk minél korábban foglald le a szállásod a 72 580 015 telefonszámon!
  • Ünnepi felár: 5.000 Ft/csomag
  • Kivéve: 2020.12.21-2021.02.28 között
  • + 1 éjszaka önellátással 9.900 Ft/éj
  • Nagybalkon felár 5000ft/csomag
  • Félpanziós felár: 2.500 Ft/fő/éj
  • Gyermekkedvezmény: 4 éves korig: ingyenes. 4-12 éves kor között: 50% kedvezmény az eredeti árból. 12-18 éves kor között: 30% kedvezmény az eredeti árból
  • Most minden, a honlapon megjelölt útajánlat megvásárlása után 40%-ot, maximum 15000 Clubcard pontot jóváírunk Önnek.
    Az akció 2021. 03. 15.-05.15-ig tart, más akcióval nem összevonható. A Clubcard pontokat a vásárlást követő hónap 15-ig írjuk jóvá.

  • Az utalvány szabad helyek függvényében használható fel!
  • SZÉP kártyát is elfogadunk!
  • IFA külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj (18 év felett)
  • Egy vásárló több utalványt is vásárolhat!

A szálláshely bemutatása:

Hotel:
A nemrég felújított, háromcsillagos Hotel Korona Termál Bauhaus stílusú, műemlék épület a gyógyfürdő főbejáratával szemben található. Szállodánk 37 kétágyas, fürdőszobás, TV-vel, hűtővel, telefonnal felszerelt, balkonos szobával várja vendégeit. Továbbá 80 fős étterememel, terasszal, pihenőparkkal, napozóterasszal, lifttel, és zárt parkolóval.

Harkány:
Európa egyik legkiválóbb gyógyvizével Harkányfürdő rendelkezik.

A kéntartalmú, biológiailag nagy hatékonyságú gyógyvíz izületi és reumatikus bántalmak, baleseti utókezelések, nőgyógyászati gyulladások, bőrbetegségek (psoriazis) esetén ivókúra formájában ajánlott.

Kirándulás:

Siklós és Máriagyüd:
Magyarország legdélebbi városkájának - földrajzi adottsága miatt - egyedülálló, különleges mediterrán éghajlata van. A Dráva síkságnak és a Villányi hegységnek köszönhetően a Földközi tenger hatása Siklóson sokkal erőteljesebben érezhető, mint bárhol máshol hazánkban.A déli szelekkel egyetemben pedig a magyar klímával ellentétben errefelé meleg a tavasz, hosszú forró a nyár, és enyhe a tél. Siklós legfőbb nevezetessége a XVIII. századi külsejű vár, amely az ország egyik legépebben megmaradt várkastélya. Említésre méltók a város török kori, valamint vallásos műemlékei is. Máriagyüdön már a honfoglalás korában is Mária szobor állt a templomdomb alatti Pécset Eszékkel összekötő útfélnél. Később ezen a helyen a bencések emeltek kőkápolnát, majd Géza fejedelem építetett itt templomot. A történelem során többször szállták meg idegen vallásúak, törökök, rácok, de a szűzanya jelenésével erõt adott a katolikus híveknek a templom visszaszerzésére. Miután az idelátogatott hívek imája meghallgatásra talált és több csodaszerű gyógyulást is feljegyeztek mára igazi zarándokhellyé vált.

Thermal Spa Siklós:
A szállodától 5 perc autótávolságra található a Thermal Spa Siklós. A fürdő gyermekbarát, a kornak megfelelő technikai,technológia felszereltség (pl.: UV fertõtlenítés,...)továbbá belsõépítészete rendkívül impozáns, a medencéket körülvevő színes bástyák pedig különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetés élmények várják a fürdőzőket! A háromszintes, több, mint 5000 négyzetméteres komplexumban hideg és meleg vizes medencék egyedülálló élmény elemekkel, gyermek- és élményfürdők, szaunavilág, sportpályák, vendéglátó egységek nyújtanak élménydús kikapcsolódást.

Villány-Siklós borút:
Villány utcáin hangulatos, szépen felépített pincesorok, présházak árulkodnak a község szőlőgazdálkodásáról és borkultúrájáról. A Villányi-hegy napsütötte oldalainak és itáliaihoz hasonló mediterrán klímájának, talajának köszönhetően kiváló minőségű, karakteres vörösborokat palackoznak a helybéli gazdák. Minden év októberének első hétvégéjén rendezik meg a háromnapos Villányi Vörösbor Fesztivált, melyre 15000 ember látogat el évente. De borkóstolásra természetesen egész évben van lehetőség Villányban, ennek megszervezésében szállodánk nagyon szívesen segít Önnek!

Pécs városa:
Pécs a Dél-Dunántúl jelentősebb szellemi, kulturális és gazdasági központja, amely számos értékes műemléket őriz. A várost színes kulturális élete, színházai, múzeumai, a környék üdülőterületei idegenforgalmi központtá teszik. A Mecsek hegység tövében lévő város nevezetes műemléke a Világörökséghez tartozó ókeresztény sírkamrák. Pécs számtalan keresztény emléket is őriz, ezek közül kiemelkedik a püspöki székesegyház. A török uralom idejéből is több jelentős épület maradt fenn. A múlt emlékeit őrző gyűjtemények mellett számtalan képző- és iparművészeti múzeum is van a városban: így például a Vasarely Múzeum, a Csontváry Múzeum, Schaár Erzsébet szobrászművész Utcája, vagy a Zsolnay-gyár porcelánkiállítása.

Dráva Nemzeti Park:
A Duna-Dráva Nemzeti Park 1996 tavaszán jött létre a Duna Sió-torkolat és az országhatár közötti szakasza illetve a Dráva mentén fekvő, s részben korábban, részben a nemzeti park megalakulásával védetté nyilvánított, összesen 49 479 ha kiterjedésű területen. A Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi felügyeleti köre Somogy-, Baranya- és Tolna megyék területére, azaz a Dél-Dunántúlra terjed ki, ahol magán a nemzeti parkon kívül három tájvédelmi körzet és 22 önálló természetvédelmi terület található. A Dél-Dunántúl legnagyobb része dombsági táj, melyből a Mecsek- és a Villányi-hegység szigetként emelkedik ki. E dombvidéket keletről és délről a Duna és a Dráva hordalékával feltöltődött síkságok szegélyezik, így a természetvédelmi oltalom alatt álló területek a nyílt vízfelületektõl kezdve a különbözõ lombos erdõtípusokon át, a száraz szikla- és homokgyepekig nagyon sokféle élőhelyet foglalnak magukba.

További információk

http://harkanyhotelek.hu/

Térkép