Külföld
Mesés Szlovénia
Mesés Szlovénia
Piran csobbanás és Skocjan-barlang
Eredeti ár:
22 990 Ft
Kedvezményes ár:
16 990 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-26%
1 nap,
0 éjszaka
Ellátás nélkül
1 felnőtt
aktív pihenés
túrázás

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Szlovénia – Piran csobbanás és Skocjan-barlang látogatás
  • 1 napos Buszos utazás 1 fő részére
  • Ellátás: Önellátás
  • PLUSZ+: Utazás busszal
  • PLUSZ+: a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést

Az igénybe vétel feltételei:

  • Indulási időpont: 2020. 08.07.
  • Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő. Pénzügy: Belépők: Skocjan barlang 20 Euro/fő, mely összeget csoportkísérőnk az autóbuszon szed össze. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk.Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető
  • FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: [email protected] kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

A szálláshely bemutatása:

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Minimum létszám: 35 fő. Felszállási lehetőségek: Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc). M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc). M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc). M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc). M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc). M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc). M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc). M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc). Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Felszerelés: Fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan cipő, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), fürdőruha, egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék. Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók! Módosítási díjak: Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

További információk

-

Térkép