Jelenleg
6 látogató nézi
az ajánlatokat
Természet
ajánlat
5 éjszakás üdülés Dobogókőn
Platán Panzió
5 éjszakás üdülés Dobogókőn

6 nap

2 fő

Reggeli

Útvonaltervező
Eredeti ár: 82 500 Ft
Akciós ár: 65 000 Ft
Hátralevő idő:
Készlet: Kevesebb mint 3 db!

Legfontosabb infók

 • Platán Panzióban, Dobogókő
 • 6 nap / 5 éjszakás pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Reggeli, 1x gyertyafényes vacsora
 • Elhelyezés: Jól felszerelt kényelmesen berendezett franciaágyas szobák június 28.-ig., de felár ellenében azonban luxus és családi apartmanokra is igénybe vehető az ajánlat sőt 2 épület 7 szobatípusa közül választhatja ki kedvenc szobatípusát! 
 • PLUSZ+: Minden kánikulai napon ajándék strandbelépőt adunk, minden esős napon ingyenes élményfürdő belépővel ajándékozzuk meg (Kánikulai napnak minősül, amikor a Dobogókőn több mint 4 órán keresztül 32 fok fölé emelkedik a hőmérséklet, esős napnak minősül, amikor több mint 5 órán keresztül várható eső a szálláshely környezetében)
 • PLUSZ+: Üdülése tetszőleges napján igénybe vehetik az egy alakalomra szóló egész napos tartózkodást biztosító Esztergomi élményfürdő belépőt, és az egy alakalomra szóló 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsorát
 • TIPP!: 30 féle élményelem kínálatunkkal teheti feledhetetlenné üdülése minden napját! A helyszínen napi hangulata szerint döntheti el, hogy a 30 féle wellnessélmény- kulturális és gasztronómiai elemből melyikkel teszi feledhetetlenné üdülése többi napját mindössze 2 800 Ft/fő áron megvásárolva bármelyiket (Pl. 7 közeli termál és élményfürdő, 30 féle ételből összeállítható gyertyafényes vacsora, bor, sör, süti, fagyi maraton, Dunai hajóutak, erdei vezetett kirándulások, kerékpártúrák, horgász paradicsomok, zenés táncos esték a Duna partján, szabadtéri színházi előadások, Visegrádi lovagi torna, téli-nyári bobpálya, hangulatos séták a szomszédos történelmi városokban, Szentmise után belépés az Esztergomi Bazilika termeibe és kupolájába….)

Feltételek

 • Felhasználható: 2019 október 31.-ig beváltható a szabad helyek függvényében
 • Főszezoni felár június 28- augusztus 23.-ig 2000 Ft/fő / éjszaka
 • Csomag indulási napja a vasárnap
 • Gyermekkedvezmény:  0-3 éves korig a szállás, ellátás nélkül, ingyenes! 6 év alatti gyerekeknek ingyenes /Kizárólag az Erdei villa családi apartmanjaiban fogadunk 6 év alatti kisgyermeket!/! 18 éven aluli gyermekeknek, 25 000 Ft/ 5 éjszaka. Babaágy: 2 500 Ft / éjszaka. 18 éven aluli gyermekeknek, akik minimum két felnőtt fizető fővel érkeznek, azonos ellátásban részesülnek, mint a szüleik: (reggelik, 1X vacsora, 1x élményfürdő) így az ő részvételük : 25 000 Ft/ 5 éjszaka
 • Luxus és családi apartman felára 4 900 Ft / éjszaka
 • Parkolás 1000 Ft/nap
 • Foglaláskor a kupont a szálláshely voucherre váltja, így a vendég adja meg a beváltási kódot. A foglalási szabályzatunk értelmében az időben le nem mondott foglalás teljes összegét ki kell fizetni. A kupont a foglalás időpontjában beváltják, amiről voucheres visszaigazolást küldünk a vendégnek. Ha nem érkezik meg a lefoglalt időpontja szerint elvesztette az üdülés lehetőségé
 • IFA külön fizetendő: 400 Ft/fő/éj 18 év felett
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • A főkép forrása: http://www.dobogokokirandulas.hu/harmincegy_ok_Dobogoko_ellen

Részletes információk

Történelem

A turistáskodás és síelés komoly múltra tekint vissza Dobogókőn. Dobogókőn épült az ország egyik első menedékháza, a báró Eötvös Loránd menedékház, melyet Pfinn József tervei alapján 1898-ban adtak át. A menedékház faépületében ma a Turistamúzeum működik, míg a mellette 1906-ban felépült kőépület ma is turistaházként szolgál.

A trianoni békeszerződést követően, 1923-ban Dobogókőn hozták létre a mai Magyarország első sípályáját.

Mivel a helyi lakosok szerint a dobogókői turizmusból befolyó pénzekből a pilisszentkereszti önkormányzat keveset fordított a településrész fejlesztésére, Dobogókőn 2002-ben népszavazást tartottak arról, hogy Esztergomhoz csatlakozzanak (ami egyúttal megyeváltást is jelentett volna). A referendum eredményes volt, az 51 fő választásra jogosult többsége a királyváros mellett voksolt, de mivel nem sikerült megállapodni a pilisszentkereszti önkormányzattal, változás nem történt. 2003-ban a Pest Megyei Önkormányzat nem támogatta a kezdeményezést, és a Parlamentre bízta a döntést.

Turizmus

Dobogókőn áthalad az Országos Kéktúra útvonala. Itt létesült 1898-ban az ország egyik első turistaháza, a báró Eötvös Loránd menedékház, amelyet 1906-ban kőépület váltott fel. A faépületben ma a Turistamúzeum működik, a kőépület jelenleg is turistaház. A téli sportokra különösen alkalmas területen már a két világháború között is sípálya működött, amely az elmúlt évtizedben komoly fejlesztéseken esett át. Téry Ödönnek (1856-1917), a magyar turistamozgalom egyik kezdeményezőjének állít emléket a Téry-emlékmű (Christián Sándor műve, 1926).

A sípályánál áll a Zsindelyes Vendégház, Makovecz Imre első, nemzetközi ismertséget hozó épülete. A siketek Szűz Mária-kegyhelye a kilátó alatt található.

További információk

http://www.dobogokoszallas.hu/

Térkép

Aktív ajánlat:
Akciós ár: 49 900 Ft
Aktív ajánlat:
Akciós ár: 26 000 Ft
Csobbanó ajánlat:
Akciós ár: 44 990 Ft
Regeneráló ajánlat:
Akciós ár: 38 990 Ft
Aktív ajánlat:
Akciós ár: 99 800 Ft
Felfedező ajánlat:
Akciós ár: 19 990 Ft
ajánlat:
Akciós ár: 0 Ft