Családi
Vecsési exkluzív hétvége
Vecsési exkluzív hétvége
Hotel Stáció****
Eredeti ár:
89 800 Ft
Kedvezményes ár:
54 900 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-39%
3 nap,
2 éjszaka
Félpanzió
2 felnőtt
aktív pihenés
sport
wellness
wifi

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Hotel Stáció**** Wellness & Konferencia, Vecsés
  • 3 nap / 2 éjszakás mesés pihenés 2 fő részére
  • Ellátás: Félpanzió (Bőséges büféreggeli, 3 fogásos menüválasztós vagy svédasztalos vacsora)
  • Elhelyezés: Kétágyas elhelyezéssel
  • PLUSZ+: Korlátlan fitnesz és wellness részleg használat (élménymedence, Kneipptaposó, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, tengeri klíma, gőzkabin, fűtött pihenőpadok, merülő medence)
  • PLUSZ+: Fürdőköpeny használata
  • PLUSZ+: Vezetékes vagy vezeték nélküli internet használata

Az igénybe vétel feltételei:

  • Felhasználható: 2019.12.15.-ig használható fel, kizárólag hétvégén pénteki vagy szombati érkezéssel, a kiemelt időszakok kivételével, szabad kapacitás függvényében
  • Csomaghosszabbítás: 20.900.-Ft/éj
  • Gyermekkedvezmény: Az összes 2 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén. Az összes 6 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén. Az összes 2 és 12 év közötti gyermek után éjszakánként és személyenként 6000Ft kerül felszámításra pótágy használata esetén
  • Egyágyas felár: 10.900.-Ft/éj
  • Parkolás díja: 990Ft/autó/éj
  • IFA külön fizetendő: 300 Ft/fő/éj (18 év felett)
  • Több utalványt is vásárolhatsz!
  • SZÉP Kártyát is elfogadunk

A szálláshely bemutatása:

A Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Konferencia Szálloda szeretettel várja Vendégeit csendes és nyugodt környezetben, 75 kényelmes szobával, amelyből 5 exclusive lakosztály egy 1000 négyzetméter területű wellness és fürdő részleggel; 6 konferenciateremmel; ingyenes parkolóval és internetkapcsolattal, transzfer-szolgáltatással, a repülőtér és a szálloda között; valamint a Pipacs Étterem széles választékával.

A Hotel Stáció 2006 augusztusában nyílt meg a ferihegyi repülőtér közelében első négycsillagos szállodaként. Csendes, nyugodt környezetben, mediterrán teraszokkal, szép kerttel és kerti tóval várjuk vendégeinket. A Stáció nem egy szokványos repülőtéri szálloda, nem a zajos terminálok közelében fekszik, hanem zöld oázisként Vecsés erdővel, családi házakkal közrefogott területén található.

STÁCIÓ WELLNESS. Relaxáció és újjászületés. Egy exkluzív és hangulatos hely az Ön kikapcsolódásához. Jól felszerelt edzőtermeink, impozáns Spa részlegünk vagy a különböző masszázs szolgáltatásaink segítenek Önnek kizökkenni a hétköznapok rohanásából. 1000m²-en élvezheti a feszített víztükrű medence, a pezsgőfürdő, a finn szauna, gőzfürdő, infra szauna és tengeri klíma (só) kabin, merülő medence, Kneipp-taposó, élményzuhany és jégpermet jótékony hatásait.

Masszázs:
Svéd masszázs: Erőteljesebb, mélyebb mozdulatokat tartalmazó sportmasszázs, amely átmozgatja és föllazítja az izmokat és inakat. A masszázshoz olajat vagy krémet használ a masszőr.

Frissítő masszázs: A svéd masszázshoz hasonló, annál gyengébb és gyorsabb mozdulatokat tartalmazó masszázs, amely felfrissíti a fáradt testet. A masszázs krémmel vagy olajjal történik.

Frissítő rész test masszázs: Választható testrészre koncentráló frissítő masszázs. Ilyen lehet a fej és nyak, a váll és karok izomzatának felfrissítése vagy az alsó végtagok fellazítása.

Talp masszázs :A fáradt, „mindig terhelt” alsó végtag, a lábszár és talp átmasszírozása. A kezelés után lábunk nemcsak könnyeddé és frissé válik, hanem a talpon található reflex pontok nyomása következtében testünk különböző szerveire is jótékony hatással lesz

Hát masszázs: Kizárólag a hát izmaira koncentráló, a svéd masszázs elemeit magában foglaló masszázs. Feloldja a hát, a vállöv és a nyak görcsös izmait, emellett a gerincoszlopot is lazítja, átmozgatja. Krémmel vagy olajjal történik.

Relax and Fly masszázs: Választható, nagyon kellemes illatú és különböző hatású illóolajokkal történő masszázs, amely vagy gyengédebb simító mozdulatokat tartalmaz vagy a klasszikus (svéd) masszázs módszereivel dolgozik.

Gyógymasszázs: Gyógyító hatású masszázs, amely különböző sérülések rehabilitációjában kiemelt fontosságú és orvosi javaslatra is alkalmazható. A svéd masszázs elemeire épülő, de azt még speciális mozdulatokkal és kimozgatásokkal is kiegészítő, az izmok, szalagok és ízületek felgyógyulását elősegítő masszázs.

További információk

http://airporthotelstacio.hu/hu/

Térkép