Külföld
Velencei Szilveszter 2020
Velencei Szilveszter 2020
Buszos utazás
Eredeti ár:
19 990 Ft
Kedvezményes ár:
15 990 Ft
Az ajánlat még érvényes:
-20%
3 nap,
0 éjszaka
Ellátás nélkül
1 felnőtt
hegyvidék
sport
túrázás

Mit tartalmaz az ajánlat?

  • Szilveszter Velencében
  • Buszos utazás 1 fő részére
  • Ellátás: Önellátás
  • PLUSZ+: utazás autóbusszal
  • PLUSZ+: szervezés magyar nyelvű csoport kísérés

Az igénybe vétel feltételei:

  • Felhasználható: 2020.12.31
  • Az alapár nem tartalmazza:a kötelezően fizetendő hajójegyet és egyéb járulékos költségeket: 35 Euro/fő, az étkezést, a fakultatív programok és belépők árát, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő.). Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Pénzügy: kötelezően fizetendő a hajójegy és egyéb költségek 35 EUR/fő. Fakultatív programok ára: Újévköszöntő (hajós program) 35 Euro/fő, Murano-Burano szigetprogram 20 Euro/fő, Vacsora 25 Euro/fő. Extra üveg pezsgő 15 EUR/üveg. Kedvezményes programcsomag: mindhárom fakultatív programon történő részvétel esetén 80 Euro/fő helyett 70 Euro/fő. Ezen összegeket az idegenvezető szedi be a buszon. Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Étkezésre és az ajándéktárgyak vásárlására szánt összeget euróban legyenek kedvesek hozni, mert az utazás folyamán pénzváltásra nincs lehetőség. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A programok időrendi sorrendje változhat. Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted
  • FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: [email protected] kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.
  • Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: [email protected] kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

A szálláshely bemutatása:

További felszállási lehetőségek: Budapest Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő; M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő; M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő; M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő, M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő; M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő; M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő; M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő. Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adjuk meg) Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: [email protected] kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

További információk

www.budavartours.hu

Térkép