Vásárlási folyamat bemutatása

Termék kiválasztása

A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkeznie. Ha azonban regisztrál, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtennie és azt követően a megadott felhasználónevével és jelszavával bármikor be tud lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhat. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "MEGVESZEM" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott napi termékbôl. A raktárkészlet alakulását folyamatosan nyomon követheti az oldalon.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be Öntől a vásárlásához nélkülözhetetlen adatokat.


vasarlasmenete1

Ezek a lépések:

  1. Személyes és szállítási adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill.   a termékből megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása is. Bizonyos termékek esetén ez a darabszám limitálva van.
  2. Szállítási mód kiválasztása: Itt terméktôl függően személyes átvétel vagy házhoz szállítással történő szállítási  módok közül választhat, vagy e-Utalványt kérhet emailben.
  3. Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatja fizetés kívánt módját. Ez lehet készpénzzel történő és bankkártyás  vagy banki átutalással esetleg üdülési csekkel vagy Szép Kártyával történő fizetés. Fontos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes felsorolt  fizetési mód.


Vásárlás

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:
Amennyiben a "MEGVESZEM" gombra kattintasz a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítünk a megadott e-mail címen. A jóváhagyást követően regisztrálhatsz, hírlevélre iratkozhatsz fel, és visszaléphetsz a főoldalra.